Novi put do uspehanapredkaprogresa

Naš tim se sastoji od mladih i ambicioznih inženjera.
Glavni zadatak nam je maksimalno se prilagoditi zahtevima klijenta i pružiti mu profesionalan savet i uslugu.
Klijentu garantujemo individualni pristup i kvalitet poštujući zahteve i finansijsku konstrukciju projekta.


Ko Smo Mi

Kompanija NS Koncept d.o.o. je osnovana 06.03.2001 u Novom Sadu.

Osnovna delatnost ove organizacije je automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa.

U svom dosadašnjem postojanju kompanija se razvila u kvalitetnog i pouzdanog partnera brojnih domaćih preduzeća. Tim se sastoji od mladih i ambicioznih inženjera. Glavni zadatak nam je maksimalno se prilagoditi zahtevima klijenta i pružiti mu profesionalan savet i uslugu. Klijentu garantujemo individualni pristup i kvalitet poštujući zahteve i finansijsku konstrukciju projekta. U svom poslu stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije, kako bi klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu, uz očuvanje životne sredine. Organizacijom "NS Koncept" d.o.o rukovodi direktor, a najviši stručno-upravljački organ je Odbor za kvalitet.

EN ISO9001:2000 U svim poslovnim procesima izvodimo i kontrolišemo kvalitet poslovanja i planiranja kao i kvalitet usluga. Uspešno sprovodimo planirane ciljeve tehnološke modernizacije i upravljanja. Trudimo se da ispunimo očekivanja svojih poslovnih partnera, da gradimo poverenje i korektan partnerski odnos. U cilju veće racionalizacije, pratimo troškove, analiziramo ih i preduzimamo određene mere.

EN ISO14001:2004 Trudimo se da u procesima proizvodnje i poslovanja, radovima koje izvodimo, vodimo računa da procesi budu ekološki i u skladu sa propisima. Svesni smo uticaja pojedinih industrijskih procesa na životnu sredinu, tako da primenjujemo tehnologije koje doprinose smanjenju negativnih uticaja ovih tehnoloških procesa. U toku proizvodnog procesa, uvodimo rešenja koja ne opterećuju okolinu otpadima i vodimo računa o potrošnji energije. Stimulišemo energetsku efikasnost i reciklažu.


Naša Istorija